Enkele kerkleden

marleenMarleen Goossens woont in Aarschot en besteedt veel van haar tijd aan vrijwilligerswerk in een theologische bibliotheek en aan lezen. Ze straalt van nature rust uit, en is een klankbord voor vele leden van onze kerk…
Marleen, hoe zie jij de rol van de kerk in deze wereld?
“Jezus is aanwezig in deze wereld door zijn kerk. En die kerk, dat zijn de christenen, dat zijn wij! Wij mogen zijn verlossingsboodschap doorgeven en voorleven, onder andere door de wijze waarop wij met elkaar omgaan en met mensen die niet bij deze kerk horen. Misschien zullen ze zich dan wel afvragen waarom wij anders zijn en wat ons bezielt.”


willemWillem Come
is godsdienstleraar en woont in Rillaar. Hij is een fanatiek muzikant, en brengt solo en in groep muziek met een boodschap.
Willem, “christelijk rocken”, bestaat dat echt?
“Christelijk rocken is eigenlijk heel logisch, als je bedenkt dat rockmuziek eigenlijk zijn roots heeft in de black-gospel, ontstaan bij de zwarte slaven die al zingende troost vonden bij de Heer, hun Rots (=Rock)! De vrede, kracht en blijdschap van onze Heer kan je heel goed uitzingen in de krachtige, dragende en opzwepende sounds van rockmuziek. So, let’s keep on rocking for the Rock of all ages!”
Recentelijk schreef ik een boekje met m’n getuigenis; je kan het hier lezen: https://willemcome.jimdo.com/ 
De cd ‘De Liefde van Christus in ons/The Love of Christ in us’ is bij onze vzw te koop voor 10 euro. Aanvragen kan via  willemcome@gmail.com